Neem contact met ons op 0517-642124 of info@vandekamp-metaal.nl

Engineering

Engineering

Engineering vraagt om ontwikkeling en innovatie, om kennis en vaardigheden, maar ook om continuïteit. Op weg naar ontwikkeling komt u vraagstukken tegen die vragen om kennis, creativiteit, productie of om personele capaciteit. Bij Van de Kamp Engineering bent hiervoor op het juiste adres.

Mechanical engineering

Mechanical Engineering is een breed en boeiend vakgebied. Wij bedenken, ontwerpen, analyseren, maken en verbeteren producten. Daarvoor zijn wij goed op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen.

Wij kijken naar de juiste materiaalkeuze, productiemethode en meest logische werking van het product. Daarnaast vullen we aan op het gebied van ergonomie en vormgeving. Dit doen wij met behulp van o.a. onze 3D-tekensoftware. Wij ontwerpen en tekenen zowel in 2D als in 3D. Dit doen wij met de Autodesk-tekenprogramma’s AutoCAD en Inventor.

Maritiem engineering

De Nederlandse jachtbouw en scheepsbouw behoort tot de wereldwijde top. Innovatie en de beste kwaliteit zorgen voor het onderscheidend vermogen. Dit sluit naadloos aan op de visie van ons bedrijf.

Wij focussen ons op design, naval architecture en engineering. We produceren de ontworpen producten en testen ze in onze metaalwerkplaats. Ook werken wij op locatie bij de klant en hebben ervaring in het werken in professionele teams bij verschillende jachtbouwers in Friesland en Noord-Holland.